Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

 

  1. Omfang

Vi er meget glade for, at du besøger vores hjemmeside, og at du viser interesse for vores virksomhed og vores produkter. Vi tager beskyttelsen af dine personoplysninger og din privatsfære alvorligt. Nordzucker AG behandler de personoplysninger, som vi indsamler ved besøg på vores hjemmeside og i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler.

Denne hjemmeside leveres og kontrolleres af Nordzucker AG, Küchenstrasse 9, 38100 Braunschweig (“Nordzucker”, “vi”, “os”, “vores“). Denne privatlivs- og cookiepolitik (“Politikken”) forklarer, hvilke personoplysninger, vi indsamler og behandler om dig i forbindelse med dit besøg på denne hjemmeside. Politikken beskriver dine rettigheder som registrerede, herunder din ret til at fremsætte indsigelser mod de behandlingsaktiviteter, vi foretager.

Denne hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Nordzucker er ikke ansvarlig for disse hjemmesiders privatlivspolitikker eller indhold.

  1. Hvordan behandler vi dine personoplysninger?
    a)
    Personoplysninger i forbindelse med dit besøg på hjemmesiden

Når du besøger vores hjemmeside, vil vores servere som en del af standardproceduren gemme den IP-adresse, du har fået tildelt af din internetserviceleverandør, samt informationer om den hjemmeside, du kom fra, før du besøgte vores hjemmeside, den type browser og det operativsystem du bruger, navnet på den computer, der tilgår hjemmesiden, og datoen for og varigheden af dit besøg.

Vi behandler disse personoplysninger til følgende formål:

  • For at kunne levere tekniske administrationsprocesser på hjemmesiden og
  • For at kunne indføre og vedligeholde it-sikkerhedsforanstaltninger

Vi sletter de personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med dit besøg, senest efter 12 uger.

b)Personoplysninger i forbindelse med dine anmodninger og forespørgsler

Kontaktformularen på vores hjemmeside kræver, at du angiver dit navn, e-mailadresse og emnet for din henvendelse. Du kan frivilligt give os yderligere oplysninger, som f.eks. flere kontaktoplysninger (telefonnummer eller postadresse).

Vi behandler disse personoplysninger til følgende formål:

  • For at kunne besvare dine spørgsmål eller for at kunne kontakte dig i forbindelse med dine anmodninger og forespørgsler
  • For at kunne levere serviceydelser og produkter til dig og dermed imødekomme dine anmodninger og forespørgsler i den forbindelse, samt
  • Til administration af dit kundeforhold.
  1. Personoplysninger i forbindelse med nyhedsbreve

Vi indsamler og behandler oplysninger om dit navn og e-mailadresse i forbindelse med abonnementer på vores nyhedsbreve.

Vi behandler disse personoplysninger til følgende formål alene på baggrund af dit samtykke hertil:

  • At sende dig vores nyhedsbreve;
  • At bede dig om at deltage i meningsmålinger vedrørende vores produkter; og
  • Til andre markedsføringsformål.

c) Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

Vi sletter dine personoplysninger som beskrevet i dette punkt, medmindre andet fremgår af et andet punkt i denne Politik.

Vi sletter personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med dine anmodninger og forespørgsler, så snart vi har besvaret din anmodning eller forespørgsel eller har leveret den relevante serviceydelse og/eller produkt. Vi sletter personoplysninger, som vi behandler på baggrund af dit samtykke – f.eks. i forbindelse med din registrering til modtagelse af nyhedsbreve – så snart du trækker dit samtykke tilbage.

Som et eksempel herpå sletter vi ikke dine personoplysninger, hvis vi stadig har en legitim interesse i at benytte dine personoplysninger. Vi kan opbevare dine personoplysninger i forbindelse med tvistløsning eller for at overholde juridiske krav. I hvert tilfælde vil vi ikke opbevare dine personoplysninger i længere tid, end hvad er nødvendigt i forhold til de formål, der er beskrevet i denne Politik.

d) Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Vi deler eller overfører personoplysninger til disse andre parter:

  • Med andre juridiske enheder i NordZucker Koncernen, hvis det er nødvendigt i forhold til de formål, der er angivet i denne Politik, herunder hvis din anmodning vedrører et andet selskab i Nordzucker Koncernen, eller hvor det findes nødvendigt i forbindelse med interne administrative formål;
  • Til tredjepartsserviceleverandører, der udfører behandlingsaktiviteter på vores vegne i forbindelse med hjemmesiden og de formål, der er beskrevet i denne Politik (herunder hosting af hjemmesiden og teknisk support, serviceleverandører af markedsføringse-mails, udviklere af hjemmesider til dataanalyse);
  • Hvis vi er forpligtede til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at håndhæve, forsvare eller beskytte Nordzucker eller andre Nordzucker enheders rettigheder eller ejendom;
  • Til offentlige myndigheder og andre tredjeparter, når offentlige myndigheder eller retshåndhævende myndigheder tvinger os til at gøre det, eller vi på anden måde er nødsaget til eller har ret at gøre det i henhold til lovgivningen, inklusive men ikke begrænset til ved dom. Vi videregiver personoplysninger, når vi har grund til at tro, at nogen forårsager skade på eller krænker vores rettigheder eller ejendom, andre brugere på vores hjemmeside eller andre, som kan blive skadet af sådanne aktiviteter.

Udover ovenstående vil personoplysninger ikke blive delt med, solgt eller på anden måde overført til tredjeparter. Vi behandler ikke og overfører ikke dine personoplysninger, der behandles i henhold til denne Politik uden for EU eller det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (”EOS”) med undtagelse af Personoplysninger, der deles med Google, som angivet i denne Politik.

  1. Cookies

Vi benytter cookies og lignende teknologier så som tagging, så vores hjemmesider (herunder vores mobile hjemmesider) fungerer bedre, og så vi kan genkende dig blandt andre brugere.

Oplysninger, som indsamles gennem cookies, anvendes kun til at forbedre kvaliteten og tilgængeligheden af indhold, service og support til vores besøgende. Oplysningerne vil ind imellem blive offentliggjort og kun i et samlet, ikke-personhenførbart format, som f.eks. angiver antallet af besøgende på hjemmesiden.

Du kan læse mere i vores cookiepolitik om hvilke cookies, vi anvender og til hvilke formål.

 

  1. Dine rettigheder

Hvis du ønsker at benytte dig af dine rettigheder, som er beskrevet nedenfor, kan du sende en e-mail til vore Databeskyttelsesrådgiver (se kontaktoplysninger i afsnittet “Kontakt”).

 

Du har ret til at bede få indsigt i dine personoplysninger, oplysninger om hvem som modtager dine personoplysninger samt information om de formål til hvilke dine personoplysninger til enhver tid anvendes. Vi berigtiger urigtige personoplysninger på din anmodning. I visse situationer kan du bede os om at overføre de personoplysninger, du har givet os, eller bede os om at slette dine personoplysninger.

 

Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, er du til enhver tid berettiget til at trække dette samtykke til tilbage.

 

Hvis vores behandling er baseret på legitime interesser, kan du komme med indsigelser til behandlingen af dine personoplysninger, f.eks. i forbindelse med vores besvarelse af dine anmodninger eller vores behandling af dine personoplysninger til administrative formål. Du kan tilpasse i hvilket omfang, vi skal sende dig markedsføringsmateriale. Du er til enhver tid berettiget til at bede os om at stoppe med at sende dig markedsføringsmateriale.

 

Vi håber, at vi kan besvare de spørgsmål, som du måtte have omkring den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til din nationale databeskyttelsesmyndighed i EU/EØS. I Danmark er det Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger er Borgergade 28, 5, 1300 København K, mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

 

  1. Kontakt

Du kan kontakte Nordzucker Koncernens Databeskyttelsesrådgiver på dataprotection@nordzucker.com i forhold til udøvelse af dine rettigheder. Vores Databeskyttelsesrådgiveren er ligeledes til rådighed, hvis du har klager vedrørende vores beskyttelse af dine personoplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, bedes du kontakte Nordzucker AG.

 

 

Cookiepolitik

Vi anvender cookies og lignende teknologier så som tagging, så vores hjemmesider (herunder vores mobile hjemmesider) fungerer bedre, og så vi kan genkende dig blandt andre brugere. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, smartphone eller andre it-enheder, når du besøger vores hjemmesider. Cookies gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse samt at indsamle oplysninger om de sider, du besøger, og hvilke funktioner du bruger.

  1. Egne cookies

Vi anvender cookies som en del af vores indholdsadministrationssystem/CMS (leveret af tredjeparts serviceleverandører), som giver hjemmesiden mulighed for at have blivende informationer på tværs af siderne baseret på dine præferencer og aktivitet, bl.a. sprogvalg. De oplysninger, der indsamles af denne cookie, lagres lige så længe som din browser session i din computers hukommelse.

  1. Google

Vi anvender cookies og lignende teknologier leveret af Google, Inc. (“Google”) til forskellige formål.

Du kan læse mere og Googles behandling af personoplysninger i Googles privatlivspolitik (https://policies.google.com/privacy?hl=en).

a) Google Analytics

Vi anvender Google Analytics, som er en internetbaseret tjeneste, der leveres af Google. De oplysninger, der genereres af denne cookie vedrørende din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) sendes til og lagres af Google på servere i USA. Google benytter oplysningerne på vores vegne til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at danne rapporter om hjemmesideaktiviteter til hjemmesideoperatører og til at levere andre ydelser til hjemmesideudbydere vedrørende hjemmesideaktiviteterne og brug af internettet. Google vil ikke knytte din IP-adresse med andre oplysninger, som er indsamlet af Google.

Bemærk venligst, at vi har udvidet Google Analytics’ programkode til at inkludere “gat._anonymizeip(), således at Google kan afskorte/anonymisere den sidste oktet af IP-adressen fra EU medlemslande samt for parter i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Hele IP-adresser vil kun i særlige tilfælde blive sent til og afkortet af Googles servere i USA.

Du kan forhindre Googles indsamling og brug af oplysninger (cookies og IP-adresse) ved at downloade og installere en browser plug-in via dette link (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Herudover kan du afvise bruge af cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Bemærk dog, at dette kan medføre, at du ikke kan anvende alle funktioner på hjemmesiden.

Vi har indgået databehandleraftale med Google om vores brug af Google Analytics. Aftalen vedrører outsourcing af vores databehandlingsaktiviteter og sikre overholdelse af de tyske datatilsynsmyndigheders strenge krav.

Yderligere information om Google Analytics kan læses her http://www.google.com/analytics/terms/de.html og http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.

b.) Google reCAPTCHA

Vi anvender reCAPTCHA til sikkerhedstjek, herunder især for at beskytte vores hjemmeside mod krænkende automatiseret crawling og spam. reCAPTCHA vurderer, om oplysninger, der gives på vores hjemmeside, bl.a. i vores kontaktformular, er afgivet af en person eller af et automatiseret program. reCAPTCHA evaluerer automatisk forskellige informationer (herunder IP-adresse, hvor længe brugeren har været på hjemmesiden eller brugerens musebevægelser).

Ydeligere information om Google reCAPTCHA kan læses her https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html.

c) Google+

Vi bruger Google+ til at identificere brugere, der er logget på Google+, for at gøre det muligt at dele indhold på Google+. Denne funktion behandler kun dine personoplysninger, hvis du er logget på Google+, når du besøger hjemmesiden og klikker på Google+-knappen på vores hjemmeside.

Yderligere information om Google+kan læses på [link].

  1. Facebook

Vi bruger Facebook, der leveres af Facebook, Inc., til at identificere brugere, der er logget på Facebook, for at gøre det muligt at dele indhold på Facebook. Denne funktion behandler kun dine personoplysninger, hvis du er logget på Facebook, når du besøger hjemmesiden og klikker på Facebook-knappen på vores hjemmeside.

Yderligere information om Facebook kan læses på [https://www.facebook.com/privacy/explanation].

  1. Hvordan deaktiverer du cookies?
    Du kan deaktivere cookies som beskrevet nedenfor. Læs venligst det relevante afsnit herom. Du kan ligeledes deaktivere cookies ved at ændre dine browser-indstillinger. Deaktivering af cookies kan begrænse webstedets funktionalitet. Nedenfor findes links til hvordan du kan slette dine cookies. Du skal starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link nedenfor.
  • En manual til Internet Explorer findes her
  • En manual til Mozilla findes her
  • En manual til Chrome findes her
  • En manual til Safari findes her